UFO riippuvalaisin koivu

320,00 €
Sisältää alv:n

Tämä tyylikäs ja pidetty valaisin on valmistettu suomalaisesesta koivusta. Pintakäsittelynä kalustemaali ja luonnonmukainen puuvaha. Valaisimen lampun kanta on E14. Suositeltu lamppu LED. Valo tulee upeasti myös maalatun yläosan ja varjostimen välistä. Tunnelma on erityinen, jos valaisimen voi laittaa roikkumaan melko alas (seisoessa silmänkorkeuden alapuolelle).

Valaisimen on suunnitellut Harri Talvio

Johdon väri
Varjostimen väri
Kattokuppi
Määrä
Toimitusaika 3-4 viikkoa

Mitat

  • Korkeus 22 cm.
  • Halkaisija 30 cm.
  • Johdon pituus 170 cm.

Virtajohdon pituutta voi tarvittaessa lyhentää n.1-30 cm sijoittamalla ylimääräisen osan kattokuvun sisään. Eri sopimuksesta voimme toimittaa valaisimeen myös asiakkaan toiveen mukaan johdon pituuden. Valaisin voidaan valmistaa myös saarnista tai tammesta, otathan yhteyttä info@upwood.fi.

Valaisimen voi valita valaisinkiskokiinnitykseen tai kattovalaisinpistorasiakiinnitykseen. Valaisinkiskokiinnityksestä varten pyydämme ottamaan yhteyttä (info@upwood.fi). Tarvittaessa voimme myös toimittaa virta-adapterin kiskoon (arvo 20 eur), mutta tällöin tarvitsemme riittävät tiedot kiskosta, sen profiilista, oikean adapterin valintaa varten.

Huom. Mustan valaisimen yläosa kuvassa on saarnia, ja siksi puun syykuvio kuultaa maalia alta. Koivusta valmistettuna (kuten valkoinen ja keltainen) puunsyykuvio ei näy. Mikäli kiinnostuit saarnista, ota yhteyttä info@upwood.fi tai 040 577 4122.

Huom. Jos sinulla on valotehon himmennin valaisinpistorasiassa valitse LED-lamppu, joka on himmennettävä. Huomaa, että kaikki LED-lamput eivät ole himmennettäviä.

1

Ei arvosteluja tällä hetkellä

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Uuden asiakastilin rekisteröinti

Onko sinulla jo asiakastili?
Kirjaudu sisään sen sijaan Tai Aseta salasana