TUOTTEET JA PALVELUT

Suunnittelemme ja valmistamme valaisimia, kalusteita, erilaisia prototyyppejä sekä tuotamme erilaisia projekti- ja alihankintapalveluja. Materiaalina käytämme mahdollisuuksien mukaan laadukkainta puuainesta ja levyjä. Tuotteitamme löytyy kodeista, yrityksistä ja julkisista tiloista Suomessa ja maailmalla. Olemme toimittaneet valaisimia jo 7 eri maahan. Pyrimme aina hyödyntämään mahdollisimman läheltä tuotettua PEFC- sertifioitua materiaalia töissämme. Kaikki puuaines hyötykäytetään kierrätyksen avulla.

Voimme integroida tuotteisiin, osaavan alihankkijaverkostomme avulla, metalliosia, lasia ym. materiaaleja. Käytämme myös alihankkijoita tuottamaan tuotantoomme mahdollisesti sopimattomat osat/ komponentit.

Pintakäsittelyssä hyödynnämme pääsääntöisesti vesiohenteisia aineita, jotka kuormittavat luontoa ja työntekijöidemme terveyttä mahdollisimman vähän ja ovat käyttötarkoituksen mukaisesti käytettynä turvallisia asiakkaillemme. Erikoispuuvahamme alittavat tiukat terveyshaittarajat, suojaavat tuotteitamme lialta ja estävät kosteuden aiheuttamaa muodonmuutosta sekä hidastavat puun luontaisen värin muuttumista, mm. UV-kellastumista.

LED-teknologian komponentit hankimme pääosin suomalaisilta sähköalan maahantuojilta, joiden kanssa yhteistyössä varmistamme niiden teknisen laadun, turvallisuuden ja sähkötekniset hyväksynnät. Käytämme tuotteissamme vain turvallisuus- ja laatutestattuja CE-hyväksyttyjä komponentteja. Käytämme 12V- ja 24V- pienjännitelaitteita, jotka ovat vähän energiaa käyttäviä ja turvallisia yhdessä puun kanssa.

Hinnoittelumme perustuu parhaisiin mahdollisiin materiaaleihin ja komponentteihin. Olemme investoineen suunnittelu- ja valmistusprosessien teknologiaan, koneisiin ja työvälineisiin laadun varmistamiseksi. Viimeistely on meille kunnia-asia. Myönnämme työllemme takuun. Ainutlaatuisia tuotteita sinun iloksesi!

Voimme valmistaa tuotteitamme myös tuontantoprosessiimme soveltuvien asiakastoiveiden mukaan.

Yrityksille voimme tarjota myös sarjoja ja mahdollisuuksien mukaan yrityskohtaisia ratkaisuja. Tutustu verkkokauppamme tuotteisiin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Uuden asiakastilin rekisteröinti

Onko sinulla jo asiakastili?
Kirjaudu sisään sen sijaan Tai Aseta salasana