upwood design Oy:n yleiset toimitusehdot ja verkkokaupan käyttöehdot

15.2.2021

Yleistä

Nämä ovat upwood design Oy:n (Y-tunnus 2076202-9) yleiset toimitusehdot (jäljempänä "Ehdot") ja verkkokaupan (jäljempänä 'Verkkokauppa') käyttöehdot. Näitä toimitusehtoja sovelletaan upwood design Oy:n (jäljempänä "Upwood") ja asiakkaan välisessä tuotekaupassa ja tuotekauppaan liittyvien palveluiden kaupassa, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Toimitusehdot koskevat Upwoodin valmistamia tuotteita ja niihin liittyviä komponentteja ja palveluja.

Verkkokaupan käyttö

Kehotamme verkkokaupan käyttäjää tutustumaan Ehtoihin ennen Verkkokaupan käyttämistä. Verkkokaupan käyttäminen tai rekisteröityminen edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan Ehtoja. Verkkokaupan käyttäminen tulkitaan osoitukseksi siitä, että käyttäjä hyväksyy kulloinkin voimassa olevat Ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Mikäli käyttäjä ei hyväsky näitä Ehtoja, käyttäjä ei voi tehdä tuotteita koskevia tilauksia eikä hänellä ole oikeutta käyttää Verkkokauppaa.

Hyväksymällä Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Upwood lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Upwood noudattaa toiminnassaan yleisiä kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä säännöksiä ja suosituksia.

Verkkokaupasta tilaaminen

Sinulla on oikeus tutustua tuotteisiin ja oikeus perua tilauksesi ilmoittamalla peruuttamisesta Upwoodille 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Peruutusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos olet ottanut tuotteen käyttöön tai ilmoitat peruuttamisesta edellä minitun määräaikasäännön jälkeen.

Tilausrajoitukset

Verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Upwoodin verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Suomeen.

Yritykset ja yhteisöt (laskutusasiakkaat)

Yrityksille, yhteisöille ja ammatinharjoittajille tuotteita ja palveluita tarjotaan ja toimitetaan erillisen tarjouksen ja tilausvahvistuksen mukaan.

Tarjous

Upwoodin tarjous on voimassa siinä mainitun ajan. Jos aikaa ei ole mainittu, tarjous on voimassa 30 päivää tarjouksen päiväyksestä lukien. Tarjous on voimassa kokonaisuutena. Tarjouspohjaisessa kaupassa sopimus syntyy, kun asiakas on ilmoittanut hyväksyvänsä Upwoodin tarjouksen ilman muutoksia ja Upwood on toimittanut siitä tilausvahvistuksen asiakkaalle.

Tarjouksen hinnat

Hinnoittelun perustana käytetään tarjous- tai tilauspäivän voimassaolevia Upwoodin verottomia hintoja. Hintoihin lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Hinnat ovat suositushintoja. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Normaali kuljetuspakkaus sisältyy hintoihin.

Toimitusehto

Tuotteet toimitetaan asiakkaan toimipaikkaan. Toimituksesta veloitetaan tilausvahvistuksen mukainen toimitusmaksu. Asennus tai muut palvelut veloitetaan tilausvahvistuksessa sovitun mukaisesti.

Toimitusaika

Tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tilattavien tuotteitten määrä vaikuttaa toimitusaikaan. Tuotteiden toimitusaika sovitaan tilauskohtaisesti tilausvahvistuksessa.

Maksuehto

Laskun maksuaika on neljätoista (14) päivää netto toimituspäivästä, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu. Maksun viivästyessä on viivästyskorko kahdeksan (8) % viivästysajalta. Upwoodilla on viivästyskoron lisäksi oikeus periä perintäkulut. Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy asiakkaalle, kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

Hinnat verkkokaupassa

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat verollisia hintoja, sisältäen kulloinkin voimassaolevien arvonlisäveron.

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupassa maksu tehdään Checkout- maksunvälityspalvelun kautta

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Oikeus evätä verkkokaupasta tehty tilaus

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim.tuotteen hinta on 0,00 euroa, 10,00 euroa tai ei hintaa lainkaan). Jos tuotteen hinta on selvästi oikeasta hinnasta poikkeava, katsotaan asiakkaan ymmärtäneen ilmoitetun hinnan virheellisyys.

Tuotteen toimittaminen

Saat verkkokaupassa hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Kun olet jättänyt tilauksesti verkkokauppaan, siirtyy se käsiteltäväksi Upwoodille. Upwood pitää tuotteista pientä varastoa, mutta osa tuotteista valmistetaan asiakkaalle tilauksesta. Toimitusaika on 1-3 viikkoa. Tämä väljästi sovittu toimitusaika on suuntaa antava, ei myyjää sitova. Myyjä antaa tarvittaessa sitovan toimitusajan.

Kauppa voidaan purkaa, ellei myyjä pysty toimittamaan tilausta 28 vuorokauden kuluessa tilauksesta tai jos siitä ei ole muuta sovittu.

Tarjouskaupan asiakkaille (laskutusasiakkaat) tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse tai kirjeenä. Tilaus toimitetaan asiakkaan toimipisteeseen tilausvahvistuksessa mainitun toimitusajan ja ehtojen mukaan.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaukset verkkokaupasta toimitetaan tilaajalle postitse tilaajan verkkokaupassa ilmoittamaa katuosoitetta lähimpään postitoimipisteeseen tai matkahuollon kautta. Saat saapumisilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa postitoimipisteestä tai matkahuollosta.

Tuotteen toimituskulut veloitetaan verkkokaupassa tuotteen/tuotteiden tilauksen maksamisen yhteydessä.

Tarjouskaupan asiakkaalle (laskutusasiakkaat) toimitustapa ja -kulut tilausvahvistuksen mukaan.

Tuotteen palauttaminen

Kuluttajakaupassa sinulla on 14 päivän oikeus purkaa kauppa ja palauttaa ehjä ja käyttämätön tuote. Palautusaika lasketaan siitä päivästä, kun tilaaja on vastaanottanut tuotteen.

Ennen tuotteen palautusta, ota yhteys info@upwood.fi. Annamme sinulle tuotteen pakkaamis- ja toimintaohjeet palautusta varten.

Palautuskuluista kuluttajakaupassa vastaa myyjä. Korvaamme palautettavan tuotteen postituskulut halvimman postitustavan mukaan.

Jos palautat tuotteen, on se palautettava Upwoodille kohtuullisessa ajassa, kun kaupan purkamisesta on ilmoitettu. Maksu hyvitetään asiakkaalle maksutavan mukaisesti, kun tuote on saapunut Upwoodille ehjänä ja käyttämättömänä. Jos tuote ei ole ehjä tai käyttämätön, on Upwoodilla oikeus vähentää sen korjauksesta aiheutuvat kustannukset. Asiasta ilmoitetaan kirjallisesti.

Jos asiakas havaitsee toimituksessa tai tuotteessa virheen, se on vahingoittunut tai se on muulla tavoin puutteellinen, tulee sitä reklamoida Upwoodia viipymättä, kun tuote on vastaanotettu.

Tarjouskaupan asiakas (laskutusasiakas) ei voi palauttaa hyväksytyn tarjouksen tai tilauksen mukaista ja virheetöntä tuotetta ilman erillistä perusteltua syytä.

Ylivoimainen este

Upwood ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. luonnonmullistukset, vienti- tai tuontikiellot, häiriöt kuljetuksissa tai muu vastaava toimintaa vaikeuttava tai estävä seikka.

Takuu

Yleinen takuu Upwoodin valmistamille ja toimittamille tuotteille ja niiden komponenteille on 1 vuosi ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Puiset valaisintuotteet on säilytettävä aina normaalissa huoneenlämmössä. Ne on suunniteltu kuiviin tiloihin sisäkäyttöön, jos tuotteen käyttöohjeessa ei ole muuta sanottu. Liiallinen kosteus tai kylmyys voi vaurioittaa tuotetta. Puu on hygroskooppinen materiaali, eli puulla on kyky sitoa ja luovuuttaa kosteutta sitä ympäröivän tilan kosteusvaihtelujen mukaan. Tuotteiden puuosat on pintakäsitelty hengittävällä puuvahalla tai kalustemaalilla, mikä vähentää kosteuden vaikutuksia, mutta ei täysin estä kosteusvaihtelun mukaista elämistä, mikä voi ilmetä pienimuotoisena tapumisena tai muodonmuutoksina. Voimakkaimmin muutos ilmenee lämmityskauden vaihdoksissa. Usein puu myös korjaa itseään kosteustasapainon taas vakiintuessa.

Älä pura itse valaisinta tai sen osia, näin vältät vahingoittamasta valaisinta ja takuuehtojen raukeamisen.
 
Takuu ei kata:

  • a. vikaa, joka aiheutuu tuotteen epäasianmukaisesta säilytyksestä ja/tai käytöstä.
  • b. vikaa, joka aiheutuu puun luontaisesta elämisestä kosteusvaihteluiden johdosta.
  • b. käyttäjän tuotteelle aiheuttamaa vahinkoa.
  • c. vikaa, jonka aiheuttaa salamanisku tai muu vastaava vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka.
  • d. vikaa, joka aiheutuu laitteen korjauksesta tai huollosta, mikäli korjauksen on suorittanut joku muu kuin Upwood tai sen määrittelemä huoltoliike.
  • e. tuotteen aiheuttamia tai takuukorjauksesta aiheutuvia välillisiä vahinkoja eikä tuotteen irrottamisesta, toimittamisesta, lähettämisestä eikä uudelleenasentamisesta aiheutuvia vahinkoja tai kuluja.


Vastuunrajoitus
Upwood ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvia välillisiä vahinkoja.

Henkilötiedot ja informointi tietojen käsittelystä

Tilauksen yhteydessä antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille.Tietoja voidaan luovuttaa vain viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Asiakkaan henkilötietoja käsittelemme ainoastaan tilausten toimittamiseen ja tarvittaessa asiakassuhteen hallinnoimiseen.

Asiakastietoja säilytetään sähköisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu. Ainoastaan nimetyllä henkilöllä ja varahenkilöllä on oikeus käyttää ja ylläpitää rekisterin tietoja ja vain kun työtehtävän suorittaminen niin edellyttää. Käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana rekisteriin. Käyttäjää sitoo vaitiolovelvollisuus.

upwood-verkkokauppasovellus ja tilaustiedot sijaitsevat palveluntarjoajan suljetussa konesalissa Suomessa. Tiedot varmistetaan säännönmukaisella varmuuskopioinnilla.

Asiakatiedot tallennetaan rekisteriin vain asiakkaan omasta ilmoituksesta sähköisesti verkkokaupan kautta tai asiakkaan upwood design Oy:lle tekemistä ilmoituksista. Tallennettavia tietoja ovat nimitiedot, osoite, postinumero ja -toimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja mahdollinen muu asiakkaan antama tieto.

Immateriaalioikeudet

Kaikki upwood-verkkokaupassa ja tarjouksissa olevat kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tekstit, logot, videot) ovat Upwoodin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuvan tai tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty. Tekijänoikeusrikkomustilanteissa riitojen ratkaisuun sovelletaan Suomen lakia.

Ehtojen muutaminen

Upwoodilla on oikeus milloin tahansa muuttaa, päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai näitä käyttö- ja yleisiä toimitusehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Tiedon viimeisimmästä päivityksestä käyttö- ja toimitusehtoihin näet tämän sivun ylälaidassa olevasta päivämäärästä.

Uuden asiakastilin rekisteröinti

Onko sinulla jo asiakastili?
Kirjaudu sisään sen sijaan Tai Aseta salasana