Greenlahti- projekteja 2021

person Posted By: Harri Talvio list In: Sub Category 2 On: comment Comment: 0 favorite Hit: 700

Upwoodin Lahti - Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 projekteja

20. tammikuuta

Mitkä ihmeen kaupunkisukset?

Talviurheilusta tunnettu ympäristöpääkaupunki testaa uudenlaisia ratkaisuja ja kannustaa asukkaita kestävään liikkumiseen. Niinpä päätimme valjastaa käyttöön kaupunkisukset, jotta kaupungissa voisi liikkua helposti ja vähäpäästöisesti kaikkina vuodenaikoina. Kaupunkisuksitelineet suunnitteli ja valmisti Lahtelainen Upwood design Oy/ Harri Talvio.

 

28. toukokuuta

L A H T I

Nyt ne ovat täällä. Euroopan ympäristöpääkaupunki on saanut uuden maamerkin, kun paikallisin voimin toteutetut puiset kirjaimet on asennettu Lahden sataman raitille.

– Halusimme toteuttaa kauan suunnitelmissa olleen teoksen ekologisesti puusta ympäristöpääkaupunkivuoden kunniaksi. Nyt kaupunkilaiset ja matkailijat voivat ikuistaa itsensä Lahti-kirjaimilla Vesijärven edustalla, joka paikkana myös muistuttaa lahtelaisen ympäristötyön alkusysäyksestä, kertoo Euroopan ympäristöpääkaupunki -projektin viestintäpäällikkö Saara Piispanen.

Toteutuksessa mukana olivat: Pro Puu ja Ebonia Design Oy, Upwood design ja Storaenso. Lahti-logo on graafikko Jyrki Mäen käsialaa.

 

5. syyskuuta

Viita-metsätyöpisteet on valmistanut lahtelainen Upwood design, joka toteutti TBWA- Helsinki suunnittelutoimiston ja LAB Muotoiluinstituutti - LAB Institute of Design and Fine Arts opiskelijoiden ideat luomalla niistä kauniit ja minimalistiset lopputulokset. 

Upwood Designin Harri Talvio valmisti yhteensä 5 metsätyöpistettä, joista asukkaat pääsevät nauttimaan ympäri Lahden luontoa.  

#Viita #ViitaWorkstation #TehtyKestäväksi #ympäristöpääkaupunki

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

Uuden asiakastilin rekisteröinti

Onko sinulla jo asiakastili?
Kirjaudu sisään sen sijaan Tai Aseta salasana